Dosáhněte svých cílů bezpečně a rychle s PRESTO Půjčkou od UniCredit Bank

30. 09. 2022 | Finance

Současné ceny plynu a elektřiny vedou mnoho Čechů k úvahám nad využitím úspornějších a ekologičtějších zdrojů energií. Investovat tak lze například do fotovoltaických panelů, topných obrazů, tepelného čerpadla či výměny oken. Ne všichni jsou pochopitelně připraveni na velký výdej z peněz, obzvlášť v době vysoké inflace.

S tím může pomoci PRESTO Půjčka na cokoliv, která několikrát za sebou získala kladné hodnocení v žebříčcích finančního webu Finparáda. V hodnocení odborné veřejnosti získala naše PRESTO Půjčka 1. místo a v očích veřejnosti jsme se umístili na 3. místě. Přechod na efektivnější zdroje energie je sice zpočátku náročnější, z dlouhodobého hlediska se ale vrátí ve formě nižší spotřeby, která je šetrnější jak k peněžence, tak k planetě.

Půjčit si lze až 1 milion korun bez nutnosti spolužadatele a schvalovací proces půjčky je dokončený v řádu dní. Rychlé vyřízení žádosti v UniCredit Bank neznamená uvázat se bez rozmyslu – PRESTO Půjčka je doplněna o pojištění schopnosti splácet s volbou pojistného rizika, které ochrání v případě nečekaných životních situací. Pojištění se platí na měsíční bázi a nemá vliv na výši úrokové sazby půjčky. Bezproblémovému splácení napomáhá i flexibilita úvěru, u kterého si sám žadatel zvolí datum a výši splátky. Může si například nastavit den splatnosti v návaznosti na den, kdy mu chodí výplata. Ani odložení splátky nepředstavuje problém, může o odložení zažádat až pětkrát. Na splacení půjčky je přitom až 120 měsíců.

UniCredit Bank nabízí půjčku za dvakrát výhodnějších podmínek. Noví klienti, kteří si půjčku sjednají, získají nižší úrokovou sazbu o 2 % p. a. Stávající klienti mohou využít při sjednání nové půjčky možnost snížení úrokové sazby také o 2 % p. a., pokud si přesměrují zasílání své výplaty na běžný účet v UniCredit Bank, pakliže už si výplatu takto nezasílají.

PRESTO Půjčka je určená všem a lze ji využít na cokoliv dle vlastních představ, a to bez dokládání účelu. Zároveň jde o spotřebitelský úvěr, který je možné využít i na převedení stávajících úvěrů včetně kontokorentů či kreditních karet a získat tak nižší splátku, díky níž je možné ušetřit. Klientem se může stát občan starší 18 let, s trvalým pobytem a příjmy v ČR, který v době sjednání není ve zkušební či výpovědní lhůtě a může se prokázat platným dokladem totožnosti.

Co se Vám vybaví, když se řekne „Colors of Finance“?

Zástupci světa financí (analytici, banky, investiční společnosti, pojišťovny, zprostředkovatelé a jiní) na jednom místě, stejně jako různé barvy na malířské paletě.

Proč by si návštěvníci neměli nechat uniknout konferenci Colors of Finance?

Kde jinde na jednom místě získat informace ze světa financí, realit a osobního rozvoje, potkat se s mnoha zajímavými lidmi a navíc si užít industriální atmosféru bývalých Vítkovických železáren.

Mohlo by vás zajímat