Nakupujte a prodávejte kryptoměny na ANYCOIN.CZ

9. 09. 2022 | Technologie

Anycoin je českou kryptoměnovou směnárnou působící na českém trhu od roku 2019. Umožňuje nákup a prodej kryptoměn za České koruny z pohodlí domova a v současné době je jednou z největších českých směnáren. Na Anycoin.cz můžete jednoduše obchodovat více než 130 různých kryptoměn, Bitcoin zakoupíte již od částky kolem 100 Kč.

Jako první směnárna v České republice, a jedna z mála na celém světě, nabízí podporu bleskově rychlých a levných plateb Bitcoinem přes Lightning network, které uživatelům výrazně urychlují a zlevňují proces směny.

S pomocí mobilní aplikace Anycoin (dostupné na App Store a Google Play) mohou uživatelé pohodlně spravovat svůj Anycoin účet a platit Bitcoinem přes Lightning network.

Zákazníci, kteří nemají vlastní peněženku, si kryptoměny mohou ponechávat přímo na Anycoinu a nemusí se bát o jejich bezpečnost, na které si zakládáme. Pro držení větších částek se ale obecně doporučuje vlastní, ideálně hardwarová peněženka typu Trezor.

Velmi oblíbeným nástrojem pro ty, co investují pravidelně, je na Anycoin.cz funkcionalita automatických nákupů libovolné kryptoměny, která na základě trvalého příkazu z banky umožňuje průběžně investovat, nehledě na aktuální cenu aktiva.

Anycoin nabízí účty vhodné pro jednotlivce i firmy. K dispozici je našim uživatelům pohotová podpora v českém jazyce na telefonu i emailu.

V současné době připravujeme také několik novinek, které našim uživatelům představíme právě na konferenci Colors of Finance. Určitě se máte na co těšit.

Co se Vám vybaví, když se řekne “Colors of Finance”?

Úspěšná konference ze světa financí, kde máme příležitost představit naše služby a produkty.

Proč by si návštěvníci neměli nechat uniknout konferenci Colors of Finance?

Tuto konferenci byste si neměli nechat ujít, protože máte jedinečnou příležitost setkat se s lidmi z oboru financí a dozvědět se spoustu novinek z tohoto odvětví.

Na otázky odpovídal Ing. Marek Kyrsch, jednatel společnosti Anycoin

Mohlo by vás zajímat