Investice je především potřeba si dobře naplánovat a mít v nich přehled.

13. 01. 2023 | Technologie

Proč využít platformu KKinvestor ke správě svých rezerv?

Koncept platformy KKinvestor koresponduje s naší myšlenkou investičního plánování. Zaměřujeme se na nabídku vybraných aktivně řízených fondů s preferencí strategií udržitelného investování od renomovaných světových správců. Pro klienta přináší nová platforma možnost vytváření oddělených portfolií pro pravidelné investiční plány. Tento koncept technického řešení plně navazuje na práci finančních poradců, kteří u svých klientů v rámci finanční analýzy identifikují různé investiční cíle. Náš koncept tedy umožňuje nastavit oddělená portfolia dle investičních cílů a mít tak ve svém finančním majetku dokonalý přehled.

Z produktového pohledu budujeme investiční butik. Na platformě nyní naleznete více než 100 investičních strategií v různých měnách. Pokud investor preferuje domácí měnu, pak máme 62 fondů v české koruně. Zaměřujeme se na strategie udržitelného investování, okolo 80 % fondů splňuje kritéria udržitelnosti (klasifikace článek 8. a 9. dle SFDR).  Spolupracujeme s BNP Paribas, Fidelity International, NN Investment Partners a Schroders.

Klient má v KKinvestorovi absolutní svobodu investičního rozhodování. Není vázaný na předem určený investiční produkt, ani na investiční horizont a pravidelnou částku. Může zkrátka investovat tak, jak sám uzná za vhodné a jak mu to jeho situace dovoluje. Pro platby v české koruně může jednoduše použít vygenerovaný QR kód. Pokud má klient vytvořená nějaké portfolia, tak může navíc zainvestovat do několika fondů dle předem stanovených vah, a to jednou platbou.

Na platformě si investor může vytvořit až 10 portfolií dle jednotlivých investičních cílů a sledovat tak jejich vývoj v čase a případně je upravovat. V KKIP věříme, že investování dle investičních cílů vede klienty k dosažení jejich investičních záměrů. Pomocí portfolií lze stanovit pro každou životní situaci jiný investiční cíl.

Většina našich klientů pracuje s finančními poradci.  Jim dodáváme kompletní informaci o klientovi, tak aby jejich práce v oblasti finančního plánování byla dostatečně efektivní. Mohou se na nás také obrátit s dotazy na fondy, které na platformě nabízíme.

Protože víme, že je důležité zůstat v kontaktu s trendy a vývojem na kapitálových trzích, tak připravujeme pravidelné webináře ve spolupráci s našimi obchodními partnery na různá investiční témata. Webináře pořádáme jak pro poradce, tak i pro klienty. Informace o webinářích naleznete na našich stránkách v sekci „pro poradce“ a „pro klienty“. Tímto vás všechny zveme na lednová setkání, které budou na našich stránkách již brzo vypsaná.

Pokud Vás investování se společností KKIP zaujalo, neváhejte nás prosím kontaktovat na emailu tereza.kubinova@kkip.cz. Rádi se s Vámi potkáme, ať už osobně či online.

Mohlo by vás zajímat