Banka, od které můžete chtít víc

4. 10. 2024 | Finance

Málokterá finanční instituce zažila v uplynulých letech tak dynamický růst jako Banka CREDITAS. Přízeň klientů si dlouhodobě získává výhodnými depozitními produkty, atraktivními úrokovými sazbami, minimem zpoplatněných služeb a rychle rostoucí nabídkou investic. Jako ryze česká banka financuje CREDITAS především české firmy a společnosti. Na rozdíl od větších konkurentů umí vytvořit klientům podmínky na míru s individuálním přístupem. Seznamte se s bankou, od které můžete chtít víc.

Banka CREDITAS působí na finančním trhu už téměř 30 let. Svůj obchodní model dlouhodobě zakládá na výhodném zhodnocování klientských vkladů, úvěrování domácích středně velkých firem a v posledních letech také na investičních službách. Ať už je řeč o spořicích účtech, termínovaných vkladech, úvěrech či investičních nástrojích, Banka CREDITAS se vždy snaží klientovi nabízet maximálně výhodné řešení přizpůsobené na míru jeho potřebám.

Principy, na nichž CREDITAS staví, jsou výhodnost, jednoduchost, srozumitelnost a uživatelská přívětivost. Velký důraz banka klade na eliminaci všech zbytečných poplatků. Jako jedna z prvních nabídla svým klientům běžný účet a platební kartu zdarma, navíc s neomezeným počtem výběrů z bankomatů kdekoli na světě bez poplatku.

Díky své atraktivní nabídce banka dlouhodobě dynamicky roste. V průběhu sedmi let od získání bankovní licence zvýšila počet svých klientů dvanáctinásobně na současných více než 250 tisíc, bilanční suma vzrostla víc než dvacetinásobně na zhruba 200 miliard korun. Banka je součástí české finanční skupiny CREDITAS, která se zaměřuje na dlouhodobé investice v konzervativních odvětvích – finančních službách, energetice a realitách. 

Pro klienty preferující osobní jednání provozuje Banka CREDITAS síť 35 poboček po celé České republice. 

Speciálním segmentem v nabídce Banky CREDITAS je prémiové bankovnictví, které poskytuje špičkové služby nejnáročnějším klientům. Klíčovou devizou prémiového bankovnictví je ryze individuální přístup reflektující osobní potřeby a preference klientů, například obsluhu mimo pobočku CREDITAS. Prémioví bankéři poskytují nadstandardní servis, pomáhají klientům se správou financí a s rozložením jejich portfolia do celé škály produktů.

Vedle běžné nabídky banky jde především o specializované produkty, které mohou výhodně zhodnotit klientské prostředky. Ať už se jedná o cenné papíry, fondy nebo zvýhodněné termínované vklady. Klienti prémiového bankovnictví dostávají k běžnému užívání kartu Mastercard World Elite Silver, která splňuje podmínky programu World Elite. Její součástí je například Concierge – prémiová asistenční služba karetní společnosti Mastercard Concierge. Její tým specialistů je k dispozici v režimu 24/7 a snaží se držitelům karet World Elite splnit obvyklá i zcela výjimečná přání.

Pro klienty vyžadující exkluzivní služby Banka CREDITAS připravuje speciální limitované nabídky platebních karet. Do letošního roku byla takovou specialitou debetní karta Mastercard Real Gold z limitované série black&gold. Karta vznikla ve dvou provedeních, každé v pouhých 50 exemplářích, přičemž základním materiálem použitým při výrobě karet bylo zlato. V současné době banka připravuje novou edici exkluzivních platební karet, které v blízké době představí.

I běžným klientům ale Banka CREDITAS umí nabídnout atraktivní produkty a služby. Základem je běžný účet, který na rozdíl od mnohých konkurenčních nabídek neobsahuje žádné „výhodné“ balíčky s podmínkami a skrytými poplatky. Běžný účet CREDITAS je pouze jeden – zdarma a bez zbytečných podmínek. Poplatky banka nežádá ani za platební kartu a veškeré výběry v bankomatech po celém světě.

Zájem klientů si banka již řadu let získává svými depozitními produkty, jejichž úrokové sazby patřily a patří mezi nejvýhodnější na českém bankovním trhu. Nejrychleji rostoucí produktovým segmentem CREDITAS jsou nyní investice. Klienti mohou jednorázově i pravidelně investovat do cenných papírů, a to jak na pobočkách, tak online v internetovém bankovnictví CREDITAS Banking či v mobilní aplikaci CREDITAS Invest App. Jejich prostřednictvím je možné nakupovat investice online kdykoliv a odkudkoliv, stačí mít dostupné připojení k internetu. Bankovnictví i aplikace přehledně informují o celkovém portfoliu a jeho vývoji v čase. Klienti tak mohou pohodlně sledovat, zda a jak se jejich investice zhodnocují. 

Moderní technologie patří mezi další oblast, které Banka CREDITAS věnuje mimořádnou pozornost. Jako první na českém trhu svým klientům poskytla multibankovní aplikaci, která umožňovala propojit a ovládat z jednoho místa více účtů vedených u různých bank. Tato aplikace se později stala základem nového internetového a mobilního bankovnictví CREDITAS Banking, které kromě běžných online služeb umožňuje také správu účtů ve dvou desítkách českých a slovenských bank. 

Samozřejmostí v nabídce online služeb Banky CREDITAS je bankovní identita, která umožňuje bezpečné ověření totožnosti na internetu. Klienti ji využívají pro přihlášení k vybraným službám úřadů a státních institucí, ale také v komerční sféře pro přihlášení do klientských portálů soukromých firem, např. pojišťoven, e-shopů či zdravotnických služeb. 

V oblasti firemního bankovnictví CREDITAS mimo jiné nabízí zhodnocení prostředků v depozitních produktech se zajímavými úrokovými sazbami a korporátní financování s maximálním důrazem na rychlé a individuální posouzení klienta. Významnou součástí nabídky jsou také devizové konverze, které klientům poskytují přístup k nejvýhodnějším individuálním kurzům a jejich zajištění prostřednictvím až několikaletého měnového forwardu.

Na stánku Banky CREDITAS na letošním ročníku Colors of Finance jste se mohli setkat s prémiovými bankéři. Pokud jste v průběhu konference na návštěvu CREDITAS nenašli čas, můžete kdykoli navštívit web banky a seznámit se s aktuální nabídkou. Anebo se zastavte na kterékoli pobočce, osobní bankéři vám rádi vysvětlí vše, co o produktech CREDITAS potřebujete vědět. Termín schůzky si můžete sjednat předem na nonstop infolince 800 888 009, kde vám také operátoři rádi zodpoví případné otázky. Chtějte víc od své banky, chtějte Banku CREDITAS.

Mohlo by vás zajímat