Rubrika: Technologie

Technologie

Představení 21M group a.s.

21M group a.s. je holding společností, které nabízejí komplexní služby ve světě kryptoměn. Holding vznikl transformací směnárny Anycoin.cz s rozšířením o další služby. Mezi tyto služby patří kvalifikovaná úschova kryptoměn, aplikace pro finanční poradce a obchodníky a také mobilní bitcoin/lightning peněženka Bitlifi.

nsure®- nejmodernější srovnávač a sjednávač pojišťovacích a bankovních produktů na českém trhu

nsure s.r.o. je mladá, úspěšná a dynamicky rostoucí společnost založená v roce 2018 ve Zlíně. Hlavním cílem společnosti bylo vyvinout a poskytnout moderní, inovativní a efektivní B2B nástroj pro srovnávání a sjednávání pojištění a bankovních produktů a stát se tak nejdůležitějším technickým zprostředkovatelem SW pro většinu samostatných finančních poradců a nezávislých poradenských skupin v České republice.

MoventumOffice – špičková investiční platforma pro finanční poradce

Společnost Moventum spustila vylepšenou verzi své platformy pro správu aktiv a investice MoventumOffice, kterou přizpůsobila nejnovějším technologickým standardům a restruktualizovala z hlediska obsahu. Finančním poradcům tím nabízí více času na podporu svých klientů a efektivnější práci, zejména v těchto turbulentních časech. Jako specializovaný poskytovatel přizpůsobuje Moventum své služby a nástroje pro cenné papíry potřebám svých klientů.

nsure®- nejmodernější srovnávač a sjednávač pojišťovacích a bankovních produktů na českém trhu

nsure s.r.o. je mladá úspěšná společnost založená v roce 2018 ve Zlíně. Hlavním cílem společnosti bylo vyvinout a poskytnout moderní, inovativní a efektivní B2B nástroj pro srovnávání a sjednávání pojištění a bankovních produktů a stát se tak nejdůležitějším technickým zprostředkovatelem SW pro většinu samostatných finančních poradců a nezávislých poradenských skupin v České republice.

Aktualizace Talkey. Multilicenční model, jednodušší práce s klíči a bezpečnější šifry

Verze Talkey 5.0 je tady. Pracovali jsme na novinkách, díky kterým se vám bude s aplikací snáze pracovat. Nově můžete např. používat více licencí na jednom zařízení. Zjednodušili jsme také práci s klíči – nyní můžete používat jeden klíč pro mobilní i desktopovou aplikaci. Talkey jsme rovněž obohatili o kryptografické algoritmy, které splňují doporučení Národního úřadu pro kybernetickou a informační bezpečnost. Čtěte dále, co je nového.

Nakupujte a prodávejte kryptoměny na ANYCOIN.CZ

Anycoin je českou kryptoměnovou směnárnou působící na českém trhu od roku 2019. Umožňuje nákup a prodej kryptoměn za České koruny z pohodlí domova a v současné době je jednou z největších českých směnáren. Na Anycoin.cz můžete jednoduše obchodovat více než 130 různých kryptoměn, Bitcoin zakoupíte již od částky kolem 100 Kč.

RAYNET míří na Colors of Finance

RAYNET je české CRM, které by měl používat každý finanční a investiční poradce. Díky němu totiž získá perfektní přehled o svých klientech, nezapomene na schůzku, telefonát ani na žádný důležitý detail, který klient někdy zmínil. Se všemi funkcemi, které CRM nabízí, vás na konferenci Colors of Finance rádi seznámí přímo rejnoci – lidé z RAYNETu.

načítání