Rubrika: Osobní rozvoj

Osobní rozvoj

Filip Goszler: Posilujte své silné stránky a nesnažte se vylepšovat to, co vám přirozeně nejde

Konzultant silných stránek, školitel a pořadatel vzdělávacích akcí, které se zaměřují na technologie. Filip Goszler pomáhá lidem osvojovat si dovednosti budoucnosti a pomocí unikátní metody Gallup nacházet jejich přirozené talenty. V dnešním rozhovoru jsme si povídali o seberozvoji, financích i nacházení rovnováhy mezi osobním a pracovním životem.

Jiří Kratochvíl: Za sebe říkám, že není lepší síť než Linkedin

Specialista na sociální sítě, nadšenec do Linkedinu a majitel komunikační agentury DIGITAAL s vášní pro cestování. Jirka Kratochvíl povede na Colors Of Finance workshop Linkedin trénink pro finanční poradce. Povídali jsme si o sociálních sítích, osobním brandingu, firemní komunikaci i úspěšných kampaních na Linkedinu. Je už Facebook za zenitem? Nejen to se dozvíte v následujícím rozhovoru.

Vladimíra Hagenová: Správná rétorika může zvýšit úspěšnost prodeje

Zkušená lektorka rétoriky Vladimíra Hagenová učí a konzultuje rétoriku nejen pro firemní komunikaci. Na Colors Of Finance povede workshop Rétorická klouzačka. Jak může kultivovaný mluvený projev pomoci při vyjednávání, zvýšit úspěšnost prodeje a pozvednout sebevědomí? A co je naopak největším „zabijákem“ úspěšného obchodního jednání? Nejen o tom jsme si povídali v následujícím rozhovoru.

načítání