FinGO: spolehlivý partner pro finance i reality

19. 12. 2022 | Finance

Propojení online a offline světa financí i nemovitostí. Férové jednání. Nové příležitosti pro makléře i klienty. To jsou hlavní pilíře, na kterých stojí poradenská společnost FinGO. V České republice působí od roku 2021, na Slovensku ještě o 3 roky déle.

Dohromady v těchto dvou zemích FinGO zastřešuje více než 1 300 finančních poradců. Firma se navíc dál rozvíjí a rozšiřuje své působení. Jejím cílem, za kterým neúnavně kráčí, je být jedničkou na trhu.

Poradci FinGO pomáhají nejen s finančním plánováním a investováním, ale i s vyřízením úvěru na bydlení, sjednáním pojištění nebo s odhadem hodnoty nemovitosti. Vše rychle, moderně a pohodlně. Firma totiž vytváří bezpečné prostředí k propojení finančních poradců, realitních makléřů a potenciálních klientů.

Proč spolupracovat s FinGO?

Spolupracující poradci i makléři se zapojí do unikátního systému FinGO Market. Do něj firma zařazuje ověřené potenciální klienty s prokazatelným zájmem o finanční služby. Všechny tyto klienty navíc předem kontaktuje interní call centrum, které od nich získá důležité informace o jejich požadavcích. Finanční poradce tak už přesně ví, jaké služby bude klient potřebovat. FinGO Market takto nabízí stále nové obchodní příležitosti.

Díky kontaktům s předními bankami, pojišťovnami a dalšími institucemi FinGO poskytuje i široký výběr produktů, ze kterých si vybere každý klient. Kromě toho mají všichni poradci přístup do propracovaného systému vzdělávání, k pokročilým analytickým nástrojům a do produktových srovnávačů.

Díky propojení online a offline světa není problém většinu administrativních úkonů zvládnout bez jediného papíru. Taková spolupráce je pak radost pro všechny strany. Přesvědčte se sami.

Jaké služby FinGO nabízí?

Moje firma

Pojištění pro všechny podnikatele pomůže ochránit budovy, pracovní stroje, auta nebo plodiny. Patří sem ale také pojištění odpovědnosti.

Životní pojištění

Výpadků příjmů už se není třeba bát. Ať už do života zasáhne nemoc, úraz nebo smrt člena rodiny, o příjmy klient nepřijde. Životní pojištění pokryje i nečekané náklady, které nešťastné události provází.

Investice a spoření

Nabídka investičních nástrojů je tak široká, že se v ní může každý snadno ztratit. FinGO klientům pomůže najít tu nejlepší strategii a postupně zhodnocovat jejich peníze –  ať už dávají přednost investicím, nebo spoření.

Cestovní pojištění

Na dovolené nebo služební cestě se nevyplácí riskovat. Před nečekanými výdaji klienta ochrání jen správně uzavřené cestovní pojištění s dobře nastavenými riziky.

Pojištění auta

Bez povinného ručení se neobejde žádný vlastník auta a havarijní pojištění zase ušetří spoustu peněz a starostí. FinGO spočítá a zařídí to nejlepší pojištění pro potřeby každého klienta.

Pojištění domácnosti a nemovitosti

Chránit si domov před nešťastnými událostmi by měl asi každý. Pojištění domácnosti kryje škody na vybavení – nábytku, spotřebičích, oblečení nebo umění. Pojištění nemovitosti zase řeší škody na stavbě jako takové – tedy na stěnách, střeše nebo oknech.

Pojištění odpovědnosti a právní ochrany

Stačí chvilka nepozornosti a škoda je na světě. Pokud se navíc dotkne i někoho dalšího, je to vždycky problém. Před takovými případy chrání právě pojištění odpovědnosti. A když je potřeba se bránit, na scénu vstupuje pojištění právní ochrany.

Hypoteční a stavební úvěry

Pořídit si vlastní bydlení za naspořené peníze je dnes téměř nereálné. Naštěstí existuje řešení v podobě hypoték a stavebních úvěrů. FinGO vždy důkladně projde nabídku na trhu a vybere to nejlepší řešení na míru.

Ostatní úvěry

Spotřebitelský úvěr na nákup nového nábytku? Nebo podnikatelský úvěr na provoz firmy? I s tím poradci FinGO pomůžou. Navíc dokážou zajistit i úvěry pro bytová družstva nebo společenství vlastníků jednotek.

Mohlo by vás zajímat