Jsme CYRRUS.

15. 02. 2023 | Finance

Měníme příležitosti ve výnosy. Posouváme principy obchodování ve prospěch klientů. Naši investiční makléři jsou finančně motivováni k růstu zisků svých klientů. Jsme členy Asociace obchodníků s cennými papíry a také Burzy cenných papírů Praha a.s.

Svěření investic do rukou cizího člověka je velmi důvěrná záležitost. V CYRRUS jsme si toho vědomi a proto si na důvěře svých klientů zakládáme. Jsme k nim maximálně otevření a nad svými financemi mají dostatečný přehled. K ruce mají zkušeného experta, se kterým budují vlastní portfolio.

Máme více možností jak investovat

CYRRUS Investujte

Vašeho portfolia se ujme zkušený správce aktiv, se kterým budete moci nepřetržitě konzultovat své investiční možnosti.

Hlavní slovo ale máte vždy vy. Nebudete tlačeni do nechtěných rozhodnutí. Jsme vám k dispozici a rádi vám poradíme či vysvětlíme nejvýhodnější kroky. Finální „ano či ne“ máte však ve svých rukou.

Vše řídíte pomocí dvou účtů

K výše zmíněným službám vám budou automaticky vytvořeny dva účty. Každý z nich má rozdílnou funkci a využití.

Finanční účet

Slouží k uložení vašich finančních přebytků. Vedení tohoto účtu i s ním souvisejících transakcí je bezplatné. S penězi můžete nakládat dle svého uvážení. Bez jakéhokoliv poplatku si je můžete kdykoliv převést na svůj bankovní účet. Vyskytne-li se vhodná investiční příležitost, za pomoci makléře přesunete finance na druhý účet. Přicházet vám zde budou i průběžné výnosy z investic. Velkou výhodou tohoto účtu je úročení vašeho zůstatku s atraktivní sazbou. Veškeré vaše vklady jsou pojištěny dle zákona.

Investiční účet

S tímto účtem se vám otevírá nepřeberné množství investičních možností. Profesionální makléři, za které ručíme, vám pomohou se v prvních okamžicích rozkoukat a udělat první investiční kroky. Vedení účtu je zpoplatněno dle aktuálního ceníku. Můžete zde držet jakékoliv akcie, investiční certifikáty, dluhopisy, ETF a další investiční nástroje.

CYRRUS Asset

Nechcete-li trávit hodiny studiem a péčí o vaše investice, nabízíme program Asset. Od domluvy a uzavření potřebných dokumentů můžete celou starost hodit za hlavu. Pravidelně spolu konzultujeme výsledky, jinak si celý proces bereme na svá bedra. Můžete tak sklízet výnosy, aniž byste vůbec hnuli prstem.

CYRRUS Pravidelko

Našetřit dostatek peněz na důchod či vysokoškolské studium je velmi zdlouhavá záležitost. My v CYRRUS ale myslíme i na takové situace, a proto nabízíme zajímavé investice do ETF, díky kterým bude dlouhodobé spoření snazší.

CYRRUS ale nejsou jen investice

Od roku 2014 vám nabízíme také službu Směna měn CYRRUS FX.

Pomáháme tak malým podnikům i jednotlivcům dosáhnout stejných podmínek jako mají korporátní firmy.

Vyřídit svůj požadavek můžete pohodlně v online aplikaci či po telefonu. Aktuální kurzy pohlídáme za vás a nabídneme vám pouze ty nejvýhodnější. Nemáme žádné minimální částky pro směnu a poplatky udržujeme vždy na nejnižších hodnotách.

Jsme licencování u ČNB a veškeré tyto procesy jsou řádně kontrolovány.

A pokud jste majitelem firmy, kterou byste rádi prodali nebo zfúzovali, je tu pro vás CYRRUS CORPORATE SOLUTIONS, která je na českém trhu špičkou v oblasti firemního poradenství, oceňování a akvizic. Kromě toho firma na začátku roku 2023 získala licenci od ČNB k výkonu činnosti obchodníka s cennými papíry, určenou pro corporate finance.

Spoluprací s CYRRUS vkládáte důvěru do našich letitých zkušeností, perfektní orientaci na trhu a zaručené profesionality. Společně zdoláme investiční vrcholy.

Zaujaly vás naše služby? Nebojte se nás kdykoliv kontaktovat přes formulář na našem webu www.cyrrus.cz nebo infolinku 800 297 787 kde vám rádi zodpovíme jakékoliv dotazy!

Mohlo by vás zajímat