Objevte novinky Raiffeisen stavební spořitelny na Colors of Finance 2023!

15. 09. 2023 | Finance

Největší networkingová událost roku pro finanční profesionály je zde. Hledáte inovativní řešení a služby, které by zlepšily finanční cestu vašich klientů? Připojte se k nám na konferenci Colors of Finance, která se bude konat 4. října, 2023 v Ostravě, kde Raiffeisen stavební spořitelna (RSTS) představí svou širokou nabídku produktů a služeb. Seznamte se s nabídkou stavebního spoření, financování bydlení a dalšími finančními produkty, které uspokojí potřeby vašich klientů. Naši zástupci se již nyní těší na vaši návštěvu na stánku č. 25 ve 2. patře Multifunkční auly Gong v Dolní oblasti Vítkovic.

Raiffeisen stavební spořitelna (RSTS), člen skupiny Raiffeisen v České republice s 30letou tradicí, se zúčastní konference Colors of Finance, která se uskuteční 4. října 2023 v Ostravě. Tato akce, která je jedním z nejvýznamnějších setkání finančních profesionálů, slibuje být centrem špičkových řešení, zajímavých inovací a neocenitelných příležitostí k navázání kontaktů.

RSTS v kostce:

Ve společnosti RSTS stavíme náš úspěch již mnoho let na snaze poskytovat našim klientům vynikající finanční služby. Jako specializovaná stavební spořitelna uspokojujeme rozmanité finanční potřeby a zajišťujeme, aby se našim klientům splnily sny pomocí naší Rekopůjčky na modernizace bydlení a pořízení Družstevního bydlení.

Raiffeisen stavební spořitelna (RSTS) poskytuje v České republice stavební spoření a výhodné úvěry na rekonstrukce, modernizace i pořízení bydlení. Na český trh vstoupila v roce 1993 jako první stavební spořitelna, tehdy ještě pod názvem AR stavební spořitelna. Od roku 1998 je součástí silné finanční skupiny Raiffeisen. Pro další rozvoj společnosti bylo významné sloučení s HYPO stavební spořitelnou v roce 2008. Tímto krokem RSTS posílila svou pozici na trhu stavebního spoření. V roce 2020 se 100% vlastníkem stavební spořitelny stala Raiffeisenbank a.s. Toto spojení umožňuje nabízet klientům stále lepší služby a předat jim tu nejlepší zákaznickou zkušenost.

Stavební spoření:

Stavební spoření je základním produktem RSTS, jehož cílem je pomoci jednotlivcům spořit na budoucí investice do nemovitostí či jejich rekonstrukcí. Tento flexibilní a daňově účinný spořicí plán umožňuje klientům pravidelně odkládat finanční prostředky a postupně tak naspořit značnou částku, kterou lze využít na nákup nebo rekonstrukci nemovitosti. Stavební spoření nadále základním nástrojem pro začínající majitele domů.

Financování bydlení:

Chápeme, že koupě vlastního bydlení je významným milníkem v životě každého člověka. Abychom podpořili ambice našich klientů, nabízí RSTS na míru šité možnosti financování bydlení s konkurenceschopnými úrokovými sazbami a výhodnými podmínkami. Ať už se jedná o jejich první bydlení, nebo o modernizaci, naši odborníci úzce spolupracují s klienty a navrhují finanční řešení, která vyhovují jejich jedinečným podmínkám.

Navštivte nás na stánku č. 25 ve 2. patře Multifunkční auly Gong, Dolní oblast Vítkovice v Ostravě

Zveme všechny účastníky konference Colors of Finance k návštěvě našich zástupců na stánku č. 25, který se nachází ve 2. patře Multifunkční auly Gong v Dolní oblasti Vítkovic. Setkejte se s našimi odborníky, prozkoumejte naši nabídku produktů a služeb a zjistěte, jak s vámi může RSTS spolupracovat při naplňování finančních přání vašich klientů.

V rámci nabídky RSTS se můžete těšit na nové produkty a služby, které vám nabízíme: REKOPŮJČKA, HYPOSPLÁTKA a STAVEBNÍ SPOŘENÍ.

Blíží se Colors of Finance 2023 a my netrpělivě očekáváme příležitost setkat se s dalšími finančními profesionály, sdílet znalosti a společně utvářet budoucnost financí. Společnost RSTS je i nadále odhodlána poskytovat špičková finanční řešení a jsme rádi, že můžeme na této prestižní akci představit naši nabídku. Připojte se k nám 4. října 2023 v Ostravě a pojďme si společně zkusit představit svět financí v pestrých barvách!

Mohlo by vás zajímat