MoventumOffice – špičková investiční platforma pro finanční poradce

24. 01. 2023 | Technologie

Společnost Moventum spustila vylepšenou verzi své platformy pro správu aktiv a investice MoventumOffice, kterou přizpůsobila nejnovějším technologickým standardům a restruktualizovala z hlediska obsahu. Finančním poradcům tím nabízí více času na podporu svých klientů a efektivnější práci, zejména v těchto turbulentních časech. Jako specializovaný poskytovatel přizpůsobuje Moventum své služby a nástroje pro cenné papíry potřebám svých klientů.

MoventumOffice, webová investiční platforma pro správu aktiv pro finanční experty, nyní umožňuje bezpapírové otevření depozitního účtu s digitálním podpisem smlouvy. Klienti využívají systém VideoIdent pro online identifikaci a elektronicky podepisují smlouvy. Plně digitální onboarding je nyní aktivován jediným kliknutím na platformě. Šetří to nejen papír, ale i čas.

Přepracování modelů účtů výrazně zjednodušilo proces výběru: Existují čtyři modely, které jsou zaměřeny na specifické investiční chování klientů. Soukromí investoři a jejich poradci si vyberou buď MOVEclassic jako klasický účet s cennými papíry, MOVEflex s flexibilní strukturou poplatků, MOVEeasy, který se zaměřuje na předem vybrané strategie pro různé rizikové profily, nebo MOVEactive, kdy veškerou správu aktiv profesionálně zajišťují odborníci z Moventum Asset Management.

MoventumOffice navíc získal viditelný facelift a uživatelsky přívětivější navigaci. Při přibližně jednom milionu transakcí provedených prostřednictvím platformy ročně poskytuje MoventumOffice přístup k více než 10 000 fondům, ETF a cenným papírům. Pomocí analytických, reportovacích a podpůrných nástrojů finanční poradci otevírají a spravují klientská portfolia a zadávají obchodní příkazy pomocí několika málo kliknutí. Nabízíme služby a řešení individuálních požadavků finančních poradců a jejich klientů a zároveň pomáháme poradcům při řešení konkrétních problémů, se kterými se mohou setkat ve své každodenní práci.

Společnost Moventum poskytuje i další služby v oblasti fund services, jako je transfer agency nebo fondové účetnictví pro UCITS a alternativní investiční fondy a nově nabízí svým partnerům i možnost vytvoření vlastního podfondu MOVEtogether. Butikové řešení s otevřenou architekturou umožňuje klientům využít veškerých služeb pod jednou střechou a těžit tak ze spolupráce s prověřenými externími dodavateli služeb světové úrovně.

Usnadněte si život s MoventumOffice. Navštivte naše webové stránky www.moventum.cz. Zjistěte, jak platforma funguje v následujícím videu:

O společnosti Moventum:

Jako nezávislý partner nabízí společnost Moventum S.C.A. již více než 20 let domov poskytovatelům finančních služeb, jako jsou poradci a správci aktiv, stejně jako institucionálním klientům z celého světa. Digitální platforma „MoventumOffice“ nabízí přístup k více než 10 000 fondům, ETF a dalším cenným papírům. Kromě toho umožňuje finančním poradcům otevírat investiční účty pro své klienty, zadávat obchodní příkazy a používat analytické, reportovací a podpůrné nástroje. Institucionální klienti mohou využívat veškeré doplňkové služby společnosti Moventum a díky nim tak spravovat kolektivní a individuální obchodní účty. Pro správce aktiv Moventum S.C.A přebírá škálu fondových služeb: od registrace a převodních služeb přes vedení účetnictví fondů a jejich administraci.

Moventum Asset Management S.A. (Moventum AM) je dceřinou společností ve stoprocentním vlastnictví společnosti Moventum S.C.A. Od roku 2019 spravuje Moventum AM vlastní střešní fondy Moventum a individuální mandáty jako součást správy aktiv.

Mohlo by vás zajímat