nsure®- nejmodernější srovnávač a sjednávač pojišťovacích a bankovních produktů na českém trhu

15. 09. 2023 | Technologie

nsure s.r.o. je mladá, úspěšná a dynamicky rostoucí společnost založená v roce 2018 ve Zlíně. Hlavním cílem společnosti bylo vyvinout a poskytnout moderní, inovativní a efektivní B2B nástroj pro srovnávání a sjednávání pojištění a bankovních produktů a stát se tak nejdůležitějším technickým zprostředkovatelem SW pro většinu samostatných finančních poradců a nezávislých poradenských skupin v České republice.

Díky špičkovému vývojářskému týmu a managementu, který má dlouholeté zkušenosti v oblasti Fintech a Insurtech, maximálnímu nasazení obchodního týmu, který dokázal realizovat napojení na většinu významných českých bankovních a pojišťovacích institucí a hlavně vstřícnému přístupu ke klientům se cíl podařilo splnit na 100 %. Nejen, že je v současnosti platforma nsure® jedničkou na českém trhu, ale také díky nadstandardně se zvyšujícímu obratu získala společnost nsure s.r.o. titul desáté nejrychleji rostoucí společnosti ve střední Evropě v prestižní soutěži Deloitte Technology Fast 50 v kategorii Companies to watch. 

Aktuálně, jako první v česku, spouštíme také investiční modul, který poradcům poskytne komplexní nástroj pro vytvoření vhodné investiční strategie nebo zadání a přijímání pokynů. V rámci jednoho procesu pak umožňujeme finální sjednání investic u různých producentů. Tímto se nsure stává jedinou komplexní platformou na českém finančně-poradenském trhu. 

V roce 2022 jsme také vstoupili na slovenský trh, kde máme nastaveny podobně ambiciózní cíle a již nyní náš modul neživotního pojištění používají první významné poradenské společnosti. V rámci slovenské platformy kromě neživotního modulu, který obsahuje moduly auto, majetek a cestovní pojištění, nabízíme také úvěrový modul, který nabízí srovnání úrokových sazeb, propočet bonity a samozřejmě i přehlednou metodiku. 

Srovnávací a sjednávací platforma nsure® je v současnosti využívána většinou finančních poradců a nesporně se stala top využívaným produktem ve finančně-poradenském sektoru. Tento nástroj nabízí širokou škálu modulů zahrnující životní i neživotní pojištění, úvěry, investice a možnost pojištění schopnosti splácet. Platforma se mezi klienty stala oblíbenou díky unifikovanému prostředí, své uživatelské přívětivosti a přehlednosti s možností srovnat nabídky již v prvních pár krocích. Obsahuje srovnávač metodik, který poradci poskytne všechny potřebné informace na jednom místě. Velkou předností je rovněž možnost dodatečně upravovat parametry jednotlivých produktů v dynamické tabulce. Díky existujícímu API nad celou aplikací, je možné nsure® využívat i pro online srovnávače a sjednávače. Moduly auto pojištění, majetkové pojištění a cestovní pojištění jsou rovněž připraveny jako samostatný modul pro samosjednání, který je plně responzivní i pro mobilní telefony. Zároveň umožňuje generovat leady s klientskou poptávkou. Platforma nsure® je integrována se všemi významnými pojišťovnami a předními bankami v ČR, obsahuje tedy maximum existujících finančních bankovních produktů na trhu.

V současnosti platforma nsure® nabízí srovnávač a sjednávač životního pojištění, který poskytne vaším poradcům perfektní nástroj pro srovnání a sjednání až 8 pojišťoven, s výhledem dalších propojení. Navíc v rámci životního modulu nabízíme metodické srovnání nejen aktuálních produktů, ale i těch archivních, takže má poradce na jednom místě kompletní informace pro tu nejlepší nabídku. Součástí platformy je rovněž transparentní rating založený na vhodnosti produktu dle parametrů specifických pro jednotlivé klienty.

Modul úvěry, v rámci kterého srovnáváme hypoteční úvěry, americké hypotéky, spotřebitelské úvěry a úvěry ze stavebního spoření, nabízí srovnání úrokových sazeb, propočet bonity, přehlednou metodiku a ukládání modelací.  Úvěry od Hypoteční banky a ČSOB si můžete v rámci naši platformy také sjednat. 

Blok modulů neživotního pojištění obsahuje:

  • auto pojištění s možností sjednávat pojištění vozidel, motocyklů, nákladních vozů, vozíků a nově také vozidel nad 3,5 t kategorie N2, N3;
  • pojištění majetku, kde lze připojistit vedlejší stavbu i na jiné adrese; 
  • pojištění odpovědnosti v rámci které umí naše platforma pojistit samostatně také zaměstnaneckou odpovědnost ZamZam 
  • cestovní pojištění

Nabízíme také investiční modul, který poradcům zajistí celý proces sjednání investice. Tento ucelený nástroj poradce provede cestou Investičního poradenství, včetně nastavení cílů, vyhodnocení profilu klienta, modelace vhodného řešení až po zprocesování uzavření smluvní dokumentace s vybranými producenty. V případě potřeby pak nástroj umožňuje i jednodušší cestu přijímání a předávání pokynů.

Naší největší výhodou je inovativní uvažování, velká flexibilita a proaktivita směrem
k zákazníkovi. Zároveň si zakládáme na transparentním a profesionálním jednání, v rámci kterého si můžete být jistí, že námi navržené řešení dotáhneme do konce v nejvyšší kvalitě a ve slíbeném termínu. 

Mohlo by vás zajímat