nsure®- nejmodernější srovnávač a sjednávač pojišťovacích a bankovních produktů na českém trhu

19. 12. 2022 | Technologie

nsure s.r.o. je mladá úspěšná společnost založená v roce 2018 ve Zlíně. Hlavním cílem společnosti bylo vyvinout a poskytnout moderní, inovativní a efektivní B2B nástroj pro srovnávání a sjednávání pojištění a bankovních produktů a stát se tak nejdůležitějším technickým zprostředkovatelem SW pro většinu samostatných finančních poradců a nezávislých poradenských skupin v České republice.

Díky šikovnému vývojářskému týmu a managementu, který má dlouholeté zkušenosti v oblasti Fintech a Insurtech, maximálnímu nasazení obchodního týmu, který dokázal realizovat napojení na většinu významných českých bankovních a pojišťovacích institucí a hlavně vstřícnému přístupu ke klientům se cíl podařilo splnit na 100 %. Nejen, že je v současnosti platforma nsure®jedničkou na českém trhu, ale také díky nadstandardně se zvyšujícímu obratu získala společnost nsure s.r.o. titul desáté nejrychleji rostoucí společnosti ve střední Evropě v prestižní soutěži Deloitte Technology Fast 50 v kategorii Companies to watch. A to už se dá považovat za opravdový úspěch!

Srovnávací a sjednávací platforma nsure® je v současnosti využívána tisíci finančními poradci a nesporně se stala top využívaným produktem ve finančně-poradenském sektoru. Tento nástroj nabízí širokou škálu modulů zahrnující životní i neživotní pojištění, hypotéky a další finanční produkty. Platforma se mezi klienty stala oblíbenou díky své uživatelské přívětivosti a přehlednosti, možnosti srovnat nabídky již v prvních pár krocích, obsahu metodologie a možnosti dodatečně upravovat parametry v dynamické tabulce. Díky existujícímu API nad celou aplikací, je možné nsure® využívat i pro online srovnávače a sjednávače. Platforma nsure® je integrována se všemi významnými pojišťovnami v ČR a předními bankami v ČR, obsahuje tedy maximum existujících finančních bankovních produktů na trhu.

V tuto chvíli platforma nsure® nabízí blok modulů neživotního pojištění,  který obsahuje:

  • auto pojištění s možností sjednávat pojištění vozidel, motocyklů, nákladních vozů a nově také vozíků;
  • pojištění majetku, kde lze připojistit vedlejší stavbu i na jiné adrese;
  • pojištění odpovědnosti v rámci které umí naše platforma pojistit samostatně také zaměstnaneckou odpovědnost ZamZam
  • cestovní pojištění, které máme připraveno rovněž jako samostatný modul pro samosjednání.

V minulém roce jsme rovněž posunuli na další úroveň hypoteční srovnávač, v rámci kterého naleznete přehledné metodiky. U srovnání jsme ale nezůstali – úvěry od Hypoteční banky a ČSOB si můžete v rámci naši platformy také sjednat.

Nabízíme také srovnávač a sjednávač životního pojištění, který poskytne vaším poradcům perfektní nástroj pro srovnání a sjednání až 8 pojišťoven, s výhledem dalších propojení v blízké době. Navíc v rámci životního modulu nabízíme metodické srovnání nejen aktuálních produktů, ale i těch archivních, takže má poradce na jednom místě kompletní informace pro tu nejlepší nabídku.

Naší největší výhodou je inovativní uvažování, velká flexibilita a proaktivita směrem k zákazníkovi. Již nyní také pracujeme na investiční platformě, která skvěle doplní naše stávající portfolio.

Mohlo by vás zajímat