6. ročník konference COLORS OF FINANCE přinesl nejen rekordní účast, ale i inovativní formáty

Ostrava, Dolní Oblast Vítkovic, 4. října 2023 – Konference Colors of Finance, která se již po šesté uskutečnila v Multifunkční aule Gong, se tentokrát může pochlubit nejen rekordní účastí 1592 návštěvníků, ale i nově přidanou COLORS STAGE.

Tato stage, situovaná přímo v centru dění mezi vystavovateli, se stala magnetem pro posluchače, kde mohli zaslechnout témata jako „Miliónové FKI fondy“, Efektivní komunikační techniky od ostravského rodáka Jakuba Tomoszeka a panelovou diskuzi na téma „ESG Investování: Hodnoty na prvním místě“.

Program na hlavní stage představil návštěvníkům širokou paletu téměř živých diskusí a osobních příběhů. Mezi vrcholy programu patřil emotivní příběh „Vasek!“ od charismatického Václava Staňka, panelová diskuse „Startup: tajemství úspěchu odhaleno!“ a energií nabité setkání „WOMEN POWER“, zaměřené na úspěchy žen nejen ve finančním sektoru. Nechybělo ani inspirativní vystoupení Matěje Kapošváryho, jehož příběh byl pravou esencí motivace pro všechny přítomné.

Malý sál se stal arénou myšlenek, kde se v bouřlivých panelových diskusích střetávaly názory na škálu palčivých témat. Návštěvníci zde byli svědky otevřených debat, jako byla „Noční můry finančních poradců a jak z nich ven?“, kde se špičky z oboru podělili o své nejtěžší výzvy a zkušenosti. Téma „Crowdfunding v ČR: když peníze létají vzduchem!“ představilo účastníkům fascinující svět kolektivního financování, a odhalilo, jak může každý z nás přispět k úspěchu zajímavých projektů.

Další diskuse se zaměřily na neustálé proměny v oblasti poradenství, kde panelová diskuze „On-line a Off-line poradenství & trendy včetně vzdělávání“ zdůraznily význam adaptability a inovace v současném rychle se vyvíjejícím světě. Závěrem byla diskuze, „Investování přes sociální sítě a trendy“ přilákalo zájem o moderní přístupy k investicím a odhalilo, jak sociální média formují a přetvářejí finanční sektor před našima očima.

Každé slovo, každý panel v malém sále byl nabitý informacemi, které mají sílu ovlivnit finanční strategie a budoucí směřování sektoru.

Kdo letos nestál v první linii na Colors of Finance, promeškal více než jen konferenci – promeškal událost, kde se psaly dějiny finančního světa!

Co se týče workshopových učeben – ty byly doslova elektrizující! Zdi se prohnuly pod váhou intenzivního hladu po osobním rozvoji, který vznikal v hlubokých diskusích a interaktivních školeních. S lítostí přiznáváme, že i když byla touha po získání nových znalostí enormní, kapacita našich učeben byla přesto limitovaná a nemohly se rozšířit, aby pojmuly všechny zájemce

Velká vlna vděku směřuje k našim výjimečným moderátorům, diskutujícím v panelech a charismatickým řečníkům, kteří dokázali transformovat každou přednášku, diskusi i workshop v nezapomenutelný a inspirující zážitek. Jejich neotřelý přístup a hluboké znalosti proměnily multifunkční aulu Gong v živou laboratoř nových myšlenek a epicentrum vzájemného obohacování.

Naše upřímné díky patří všem našim partnerům a vystavovatelům, jejichž štědrost a podpora jsou základem úspěchu konference Colors of Finance. Bez jejich příspěvku bychom nebyli schopni vytvořit tak plodné prostředí pro sdílení vědomostí a inovace. Mezi těmito klíčovými podporovateli bychom rádi ocenili i Moravskoslezský kraj, jehož finanční příspěvek přispěl ke kvalitě a rozsahu naší akce, což nám pomáhá přinášet hodnotné obsahy a příležitosti pro všechny účastníky.

Konference Colors of Finance se znovu potvrdila jako centrální uzel, kde se proplétají cesty odborníků i nadšenců finanční branže. Nabízí bezprecedentní prostor pro vzájemné propojení, sdílení nejnovějších poznatků a objevování trendů, které ovlivňují svět financí. Jde o živou platformu, kde se rodí partnerství, rozhovory a ideje směřující k budoucnosti.

Mohlo by vás zajímat